Beroepskeuzetest havo en vwo

Twijfelt uw kind nog welk havo of vwo profiel gekozen gaat worden? TestGroup heeft een perfect hulpmiddel voor u. Wij helpen uw kind graag de juiste profielkeuze te maken. Hiervoor hebben wij een beroepskeuzetest havo en vwo ontwikkeld die uw kind helpt te kiezen uit de profielen van de havo en vwo.

Deze beroepskeuzetest havo en vwo bevat 321 vragen die gericht zijn op mogelijke interessegebieden. Een zeer uitgebreide test dus waarvoor uw kind even de tijd zal moeten nemen. Maar de profielkeuze havo of vwo is een belangrijke stap in het leven van uw kind en zeker de moeite waard om wat tijd aan te besteden. Zo voorkomt u dat het verkeerde profiel wordt gekozen.

Na het invullen van de test krijg u een uitgebreid en betrouwbaar beroepskeuzerapport. Hierin staat ook welke van de vier profielen het beste aansluit bij de interesses van uw kind. Met het maken van deze beroepskeuzetest havo en vwo weet u direct welk havo of vwo profiel het beste bij uw kind past.

Voorbeeldrapport van de beroepskeuzetest havo en vwo

U kunt hier een voorbeeldrapport van de beroepskeuzetest downloaden.

Beroepskeuzetest havo en vwo bestellen

De beroepskeuzetest havo en vwo is te bestellen als losse test (per stuk) of via een eigen account op ons assessmentplatform.

Wilt u meer weten over het gebruik en het bestellen van deze test? U kunt hier contact met ons opnemen.