Verkopers selecteren met een verkoop test

Ben je goed in verkopen? Ben je klantgericht?  Of wilt u weten hoe goed uw verkopers zijn in verkopen / hoe klantgericht uw medewerkers zijn? Dat test u met onze verkoop test of online sales assessment. Dit is een uitgebreide test die aanleg voor werken in de verkoop meet.

Als u op zoek bent naar een goede verkoper wilt u zeker weten dat een kandidaat aanleg heeft voor sales. Een verkoop test of online sales assessment geeft daar uitsluitsel over. U krijgt objectieve en overzichtelijke informatie over de verkoop kwaliteiten en afbreukrisico’s van de kandidaat. Deze verkooptest maakt verkooptalenten effectiever door hen inzicht te geven in hun sterktes en hun zwaktes.

Het rapport van de verkoop test

Het rapport biedt mogelijkheden voor gerichte coaching en ontwikkeling. Verkopers leren hoe zij hun kracht optimaal kunnen inzetten. Zij worden effectiever in datgene waar zij van nature goed in zijn: verkopen. Overweegt een van uw medewerkers een commerciële functie? Een verkoop test of online assessment maakt duidelijk of de medewerker daarvoor de juiste kwaliteiten in huis heeft. De test geeft daarmee richting aan de loopbaan van de medewerker.

De verkoop test van TestGroup bestellen

Wilt u meer infomatie over deze verkoop test? Neem dan gerust contact met ons op via: 020-2621630 of info@testgroup.eu