Professionele beroepskeuzetest

Ben je benieuwd welk beroep of welke opleiding het beste bij jou past? Of ben je toe aan een switch in je loopbaan omdat je twijfelt je of je huidige baan wel aansluit bij wat jij écht leuk vindt?

Daarom The Bridge Career beroepskeuzetest:

De Bridge Career is een professionele beroepskeuzetest. Deze test maakt gebruik van twee loopbaanmodellen: de RIASEC codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Met deze test krijg je inzicht in je carrièrevoorkeuren en loopbaanankers.

  • Geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan;
  • Geeft je een overzicht van de opleidingen die bij jou passen (HBO/WO);
  • Ontwikkel je in een richting die echt bij je past;
  • Kwaliteit: gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
  • Relatief gunstige en beperkte investering;
  • Tarieven v.a. € 89,-!

Het doel van deze professionele beroepskeuzetest is om je te laten nadenken over jezelf, je schoolkeuze, beroepskeuze en je loopbaan. Via deze test kun je er achter komen welk beroep (en dus welke opleiding) het beste bij je past. Het geeft inzicht in wie je bent, maar ook in je interesses, je competenties en je eigenschappen. Je wordt in de test aangemoedigd om actief te zoeken naar passende beroepen en functies.

Deze professionele beroepskeuzetest bevat 321 vragen die gericht zijn op mogelijke interessegebieden. Een zeer uitgebreide test dus waarvoor je even de tijd zal moeten nemen. Maar: je beroepskeuze is een belangrijke stap en zeker de moeite waard om wat tijd aan te besteden. Zo voorkom je dat het verkeerde beroep wordt gekozen.

Na het invullen van de test krijg je een uitgebreid en betrouwbaar rapport.

Voorbeeldrapport van de beroepskeuzetest

Je kunt hier een voorbeeldrapport van de professionele beroepskeuzetest downloaden.

Wil je meer weten over het gebruik en het bestellen van deze test? Je kunt hier contact met ons opnemen.