Daarom de The Bridge Personality persoonlijkheidstest:

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van uw werknemers.

  • Gebaseerd op zowel de Big Five als de 16 Jung types;
  • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
  • Meet of uw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
  • Beschikbaar in meerdere talen;
  • Tarieven v.a. € 89,-!
  • Te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op ons assessment platform.

The Bridge Personality is in vele talen beschikbaar (waaronder Nederlands, Engels en Frans). U kunt drie soorten rapporten opvragen per test. Bestel de persoonlijkheidstest los (per kandidaat) of via uw eigen account op ons assessment platform.

Inzicht in persoonlijkheid én competenties

The Bridge Personality meet persoonlijkheid in 34 persoonlijkheidsdimensies (Big Five) en gedragsvoorkeuren in 16 Jung Types. Naast een overzicht van deze persoonlijkheidsdimensies en persoonlijkheidstypen biedt The Bridge Personality ook een score op de acht meest gangbare competenties binnen het bedrijfsleven en de overheid. Het assessmentsysteem is zo opgezet, dat op uw verzoek ook andere competenties in de rapportage van The Bridge Personality kunnen worden opgenomen.

The Bridge Personality is een betrouwbare, valide en interactieve persoonlijkheidstest die u voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Meer weten over onze testen? Bel 020 26 21 630 of stuur een e-mail naar info@testgroup.eu

Meer informatie aan over deze persoonlijkheidstest:

Wil je meer weten over de Bridge Personality of een demo aanvragen? Neem dan contact met ons op.