Commercieel talent selecteren met een online sales assessment

Te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op ons assessment platform.

  • Alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij;
  • U krijgt een overzichtelijk en compact rapport;
  • In het rapport treft u scores op de zes stappen van verkoop en de scores op de vier verkooptypes;
  • Beschikbaar op MBO-, HBO- en WO-niveau;
  • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans;
  • Online, betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd;
  • Tarieven v.a. € 95,-!

Kandidaten voor een commerciële functie kunnen zichzelf vaak goed verkopen. Maar kunnen zij die mooie woorden in de praktijk ook waarmaken met top resultaten? The Bridge: Sales Performance is een online sales assessment en geeft een objectief beeld van de commerciële kwaliteiten van een kandidaat.

Dit online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat voor u op een rij in een overzichtelijk en compact rapport. In het rapport treft u scores op de zes stappen van verkoop en de scores op de vier verkooptypes.

De zes stappen van verkoop

In het rapport krijgt u de scores te zien van de kandidaat op de zes verkoopstappen: (1) Plannen & voorbereiden, (2) Contact leggen, (3) Behoefte creëren, (4) Oplossingen presenteren, (5) De deal maken en (6) Relatiebeheer.

De vier verkooptypes

Daarnaast krijgt u de scores van de kandidaat te zien op de vier verkooptypes: Hunter, Consultant, Farmer en Negotiator.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

The Bridge Sales Performance is ontwikkeld door het research & development team van TestGroup. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het voorspellen van verkoopsucces door middel van persoonlijkheidsvragenlijsten. Ook adviseren we vele organisaties in binnen- en buitenland over het optimaliseren van de prestaties van verkoopteams.

TestGroup publiceert samen met verschillende universiteiten wetenschappelijke artikelen over verkoopsucces. Via deze link kunt u het onderzoek bekijken. Heeft u vragen over het voorspellen van verkoopsucces? U kunt ons bereiken via 020-2621630.

Bel mij terug

Velden met een * zijn verplicht