Online assessments afnemen in eigen beheer

U bent op zoek naar een assessment systeem waarmee u kandidaten of medewerkers zelfstandig kunt testen voor ontwikkeling of selectie. U zoekt een online assessment systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Dan is het Bridge Assessment Platform van TestGroup een goede oplossing. Met dit systeem bent u in staat om zelfstandig online assessments af te nemen. Het is een online systeem, u kunt 24 uur per dag waar dan ook ter wereld kandidaten uitnodigen, testen afnemen en rapporten bestellen.

Online assessment systeem in meerdere talen

Het Bridge Assessment Platform van TestGroup is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Litouws, Nederlands, Pools, Roemeens, Portugees, Russisch, Tsjechisch en Spaans.

Met dit assessment systeem kunt u de assessment resultaten van uw kandidaten of medewerkers beheren en raadplegen, zelfstandig kandidaten uitnodigen voor een assessment en de assessmentrapporten downloaden. 

Met een account op het Bridge Assessment Platform zijn meerdere assessments en testen te gebruiken, u kunt zelf bepalen welke onderdelen u in een online assessment wilt opnemen.

Online assessment systeem: voorbeeldrapporten

U kunt verschillende testen inzetten tijdens een online assessment:

Prijzen

Bij het gebruiken van het Bridge Assessment Platform kunt u kiezen tussen losse afname of een eigen account op het Bridge assessment platform. Een overzicht van de prijzen kunt u hier vinden.

Video: het Bridge Assessment Platform

 

Voorbeeldpagina van een rapport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online assessment aanvragen

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht