Bepaal uw Jung Type met deze persoonlijkheidstest

Het deel van The Bridge Personality dat het Type bepaalt is gebaseerd op de gerenommeerde Typetheorie van Carl Jung. Deze theorie beschrijft persoonlijkheid in zestien verschillende Jung Types. Wilt u het Type van uw kandidaten vaststellen, dan is de Bridge Personality een uitstekend middel.

Betrouwbaar Jung Types meten

De 16 Bridge Types zijn nu betrouwbaar te meten door gebruik van Interactive Question Technology. The Bridge Personality houdt rekening met het antwoordgedrag van uw kandidaat en is moeilijk beïnvloedbaar.
 

Universeel bruikbaar

The Bridge Personality is universeel bruikbaar. Als Type-expert kunt u bouwen op uw huidige typekennis. U kunt dus direct aan de slag met de Bridge Personality.

Persoonlijkheid, Jung Types én Competenties bepalen

Afname van zowel een persoonlijkheidstest als een Typevragenlijst is niet meer noodzakelijk. Met The Bridge Personality bepaalt u niet alleen het Type, maar ook de score op persoonlijkheidsdimensies en verworven competenties.

Multi-inzetbaar

Eindelijk een persoonlijkheidstest die u zowel voor de selectie van personeel als de ontwikkeling van personeel kunt gebruiken.

Geheel online en toch veilig

The Bridge Personality wordt geheel online afgenomen. Door een beveiligde testconstructie en testomgeving is de kans op fraude minimaal. U werkt in een veilige omgeving. 

Bestel hier The Bridge Personality en bepaal het Jung Type van uw medewerkers

Wilt u The Bridge Personality bestellen? Neem dan hier contact met ons op.