TestGroup is een uitgever van online assessments, persoonlijkheidstesten en capaciteitentesten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments.

Met de introductie van de eerste volledig interactieve persoonlijkheidstest (The Bridge Personality) en de interactieve online capaciteitentest (The Bridge Ability Online), neemt Testgroup Consulting een innovatieve rol in binnen het werkveld van psychometrische testen.

TestGroup biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. Onze hoogwaardige Bridge testen zijn het fundament van onze diensten.
 
Het hoofdkantoor van TestGroup is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Vanuit dit kantoor wordt o.a. ons wereldwijde distributienetwerk aangestuurd. Op dit moment worden onze testen (in lokale talen) gebruikt in o.a. Nederland, België, Brazilië, Polen, Tsjechië, Engeland, Kenia, Zuid Afrika, Rusland en India.
 

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Alle Bridge instrumenten zijn ontwikkeld door TestGroup in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten en intelligentietesten. Wij adviseren wereldwijd organisaties over het toepassen van online assessments.

TestGroup publiceert samen met universiteiten wetenschappelijke artikelen over online assessments. Via deze link kunt u wat van ons onderzoek bekijken. Heeft u vragen over het gebruik van online assessments? U kunt contact opnemen met TestGroup via het nummer 020-2621630.

Contact

Velden met een * zijn verplicht