Beroepskeuzetest

Een beroepskeuzetest geeft antwoord op vragen als welke baan past goed bij mij? Wat vind ik belangrijk in een baan? Antwoord op deze vragen kan hulp bieden bij het maken je beroepskeuze.

De Bridge Career is de beroepskeuzetest van TestGroup. Deze test is maakt gebruik van twee loopbaanmodellen: de RIASEC codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Met deze test krijg je inzicht in je carrière voorkeuren en loopbaanankers. The Bridge Career maakt gebruik van de normative-ipsative split technologie ®, die met succes wordt toegepast in de persoonlijkheidstest van TestGroup: The Bridge Personality. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is, waardoor je waarheidsgetrouwe informatie krijgt over je carrière voorkeuren.

Deze beroepskeuzetest is te gebruiken voor profielkeuze (HAVO/VWO), schoolkeuze/studiekeuze (HBO/WO), beroepskeuze of voor loopbaankeuze. Je kunt The Bridge Career bestellen via een eigen account op ons Bridge assessment platform of als losse test via onze bureau service.

Voorbeeldrapport van de beroepskeuzetest

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career.

Wilt u deze test bestellen? Bijvoorbeeld voor uw schoolgaande kind of voor uw eigen loopbaankeuze? U kunt deze test dan makkelijk bestellen via onze bureau service. Wij zetten dan direct de test voor u klaar.

Wilt u meer weten over het gebruik van de The Bridge Career en beroepskeuzetesten? U kunt hier contact met ons opnemen.