Online assessment voor financieel personeel

Is uw financiële kandidaat echt geschikt om de functie succesvol te vervullen? Heeft de kandidaat alle competenties die van belang zijn voor een financiële functie? Waar liggen de sterkten, zwakten en afbreukrisico’s van de kandidaat? Met een online assessment voor financieel personeel krijgt u antwoord op deze vragen. In dit assessment wordt gekeken of finance kandidaten de juiste capaciteiten (IQ), de gewenste persoonlijkheid en voldoende kritisch denkvermogen hebben.

Online assessment voor elk (financieel) niveau

TestGroup werkt samen met toonaangevende bedrijven en organisaties in de financiële sector om data over mensen om te zetten in meetbare bedrijfsresultaten. Deze gegevens worden ingezet voor de ontwikkeling van online assessments op verschillende (fincanciele) niveaus. Er zijn online assessments voor finance beschikbaar voor de meeste functieniveaus en (financiële) functies.

Competenties voor financieel personeel

Het online assessment voor finance bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Het assessment is gericht op competenties die specifiek voor financiële posities relevant zijn. Uiteraard is maatwerk mogelijk en kunnen deze competenties naar wens worden aangepast. De onderstaande competenties worden (standaard) in het online assessment voor financieel personeel gemeten:

 

  • Analytisch
  • Flexibiliteit
  • Inlevingsvermogen
  • Coachen
  • Communicatieve vaardigheden
  • Klantgericht
  • Besluitvaardigheid
  • Plannen en organiseren

Maatwerk online assessments

De competenties kunnen worden aangepast in de vorm van een maatwerk online assessment. U bepaalt dan de competenties die in het assessment worden opgenomen.

Voorbeeldrapport

Download hier een voorbeeldrapport van het online assessment voor financieel personeel.

Onderdelen

Persoonlijkheidstest - 45 minuten

Capaciteitentest - 60 minuten

Bestellen

Een online assessment voor finance is binnen 1 uur voor u klaargezet. Uiteraard helpen wij u met de interpretatie van de resultaten. Zoekt u meer informatie over dit assessment? U kunt hier contact met ons opnemen

Welke opleiding past bij mij? Kies een opleiding met een studiekeuzetest | Online assessment voor de advocatuur


Bekijk ook deze assessment tips: